Wat heb je nodig als je wilt werken op een Nederlandse boerderij?

Natuurlijk moet je als medewerker op een Nederlandse boerderij van dieren houden. Deze dieren geven lekkere melk, waarvan de lekkerste melk wordt gemaakt. Als medewerker in de melkveehouderij is het aan jou de taak om de dieren op de best mogelijke manier te melken. Om als Poolse werknemer werk te vinden op een boerderij heb je hier echter wel al wat ervaring voor nodig. Een specialist als Sterwerk helpt je bij het vinden van een baan op zo’n boerderij. Door het uitgebreide netwerk en het goed kunnen inschatten van wat jij kunt, weet je zeker dat je met deze specialist een geschikte baan vindt.

Lammeren opvoeden tijdens het werken op een Nederlandse boerderij

Zoek je als immigrant in Nederland werk op een Nederlandse boerderij? Kom Nederlandse lammetjes verzorgen! In 2 tot 8 weken ben jij verantwoordelijk voor het opvoeden van allerlei lammeren. Denk hierbij aan het voederen, aflammeren en zelfstandig leren drinken. Net zolang totdat de dieren groot genoeg zijn om melk te geven. Liever een andere functie als medewerker in de melkveehouderij? Bij een specialist als Sterwerk kan het allemaal. Je kunt hier bijvoorbeeld ook aan de slag als melker van koeien, schapen en geiten. Geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je gegevens, cv en motivatie naar deze specialist, dan neemt deze zo snel mogelijk contact met je op.

Ga aan de slag als medewerker op een melkveehouderij

Wanneer je als buitenlander op een Nederlandse boerderij komt werken, zijn er verschillende functies beschikbaar. Kom bijvoorbeeld schapen, koeien of geiten melken! Deze melk wordt dan gebruikt voor het maken van producten als zuivel, boter en kaas. Liever wat meer contact met de dieren? Kies dan voor de functie tot lammerverzorger. Hierbij ben je als medewerker in de melkveehouderij verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren. Het is jouw taak om ze zelfstandig te leren drinken en om ze te voeren. Lijkt dit jou wat? Neem dan contact op met een specialist als Sterwerk. Deze is al jaren een professional in het verbinden vanPoolse werknemers met Nederlandse boerderijen.