Gemaplus
Image default
Travel

4 redenen waarom een camping in Slovenië jouw droomvakantie kan verzekeren!

Slovenië sluipt elk jaar omhoog in het rijtje van populairste vakantielanden, en dat is niet voor niets. Het buurland van Oostenrijk kent ongerepte natuur en is werkelijk in elk seizoen schitterend. Hierbij 4 redenen waarom een camping in Slovenië jouw droomvakantie kan verzekeren:

1 – Slovenië kent meer dan alleen Bled

Het grote meer Bled heeft Slovenië enkele jaren geleden op de kaart gezet als veelbelovend vakantieland. En alhoewel om en rondom dit meer voor velen absoluut niet tegen zal vallen, kent Slovenië nog veel meer schoonheden. Triglav is een indrukwekkende bergenstreek centraal gelegen in Slovenië, maar ook de natuur rondom de hemelsblauwe rivier Soča is veelbelovend.

2 – Vergeet de winter niet

Veel mensen gaan ervan uit dat vakantiebestemming Slovenië alleen zomers valt te bezoeken. Niets is echter minder waar. Slovenië grenst net als buurland Oostenrijk aan de alpen, waar volop geskied kan worden! Deze camping in Slovenië is een perfecte uitvalsbasis voor fanatieke wintersporters in het hartje van de alpen.

3 – Ook wijnliefhebbers zullen zich onmiddellijk thuis voelen

Een ander buurland van Slovenië is wijn walhalla Italië. Dat dit ook terug te vinden is in Slovenië is niet bij iedereen bekend. Primorska is de voornaamste wijnstreek in het opkomende vakantieland. Met glooiende heuvels en uitgestrekte wijngaarden is het zeker een bezoekje waart.

4 – Het land van de watervallen

Een must-see in opkomend vakantieland Slovenië zijn de ontelbare watervallen. Soms is enige moeite vereist om de natuurwonderen te bereiken, maar als je er eenmaal bent weet je waarvan je het hebt gedaan. In de zomer zijn ze ontzettend mooie plaatjes, en in de winter hebben ze heus iets magisch.

https://cvet-gora.si/nl/accommodatie/eco-camping-slovenie/