Gemaplus
Image default
Offers

Voordelig warm water met een elektrische boiler op zonne energie

 

Voordelig warm water met een elektrische boiler op zonne energie

De Aparici SOL hybride elektrische boiler is een elektrische boiler met 2 verwarmingselementen en een slimme controller. Dit maakt het mogelijk de SOL Hybride elektrische boiler aan te sluiten op zonnepanelen en of het vaste stroomnet. De zonnepanelen kunnen worden aangesloten zonder een inverter te hoeven plaatsen. Dus direct op de elektrische boiler. Naast de boiler hoeft u dus alleen nog een paar zonnepanelen, wat elektrische kabel en zekeringen te kopen. Hele simpele oplossing dus om warm water te maken met behulp van de zon.

En als de zon niet voldoende schijnt dan is er nog niets aan de hand. De slimme SOL hybride controller neemt het over er zorgt ervoor dat het water opgewarmt wordt met de stroom vanaf het vaste stroomnet. Het hele jaar dus warm water.

Veiligheid en comfort boven alles.

Aparici is als Spaans merk in eigen land een AA+ merk en weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid en comfort is. Warm water is immers erg belangrijk. Er is dus zeker nagedacht aan alle veiligheid. Zo is er naast de standaard beveiliging zoals oververhitting en kortsluiting zelf een stand die ervoor zorgt dat er geen legionella in de boiler kan komen. Dit is erg belangrijk omdat deze boiler vaak geplaatst zal worden op plaatsen waar niet altijd de hele tijd iemand is zoals vakantie huizen op het platte land. De ingestelde tempartuur van de boiler is tussen de 35 en 75 graden. En er kan uiteraard ook verwarmt worden met alleen zonnepanelen of alleen het vaste stroomnet.

Meerdere opties leverbaar:

Deze Aparici SOL hybride is leverbaar met meerdere opties. Hij kan besteld worden als losse boiler of als complete set met zonnepanelen, kabels en zekeringen. Ook is er een dakmontage beschikbaar. Als u meer wilt weten over deze handige slimme elektrische boiler van Aparici. Neem dan eens een kijkje op de website van Warmteshop.EU

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/warm-water/elektrische-boilers/