Gemaplus
Auto

autoverzekering

Nieuwe autoverzekering berekenen of simuleren

Wanneer je binnenkort je eerste auto aanschaffen gaat, is het handig om de diverse autoverzekeringen en aanbieders onder de loep te nemen. Ook wanneer je een nieuwe auto kopen wilt, is het verstandig verder te kijken. Natuurlijk ben je al bekend met je huidige verzekeraar, maar veel aanbieders bieden nieuwe klanten een extra korting. Op deze manier kan het goedkoper zijn om over te stappen en je autoverzekering ergen anders af te sluiten. Tevens kunnen de voorwaarden gunstiger zijn, omdat bijvoorbeeld je thuissituatie veranderd is.

 

Vergelijk eens autoverzekeringen als je er al eentje hebt

Heb je al een autoverzekering en ben je niet van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Ook dan kan het geen kwaad om rond te kijken bij andere aanbieders. Ongemerkt kunnen de maandelijkse kosten van je huidige autoverzekering namelijk oplopen waardoor je op de lange termijn niet zo voordelig uit bent als je wellicht dacht. Verschillende aanbieders bieden online korting welke van kracht zijn wanneer je besluit over te stappen. Overstappen kan je zomaar een besparing opleveren.

 

Autoverzekeringen vergelijken levert je geld op

Het moge duidelijk zijn, online een autoverzekering berekeningen of simuleren levert je op de korte en lange termijn geld op. Verschillende aanbieders combineren een autoverzekering met een tijdelijke actie, bijvoorbeeld 3.000 km gratis verzekeren. Tevens kun je bij sommige autoverzekeringen profiteren van 50 procent korting wanneer je minder dan 50.000 kilometer per jaar rijdt. Zorg ervoor dat je alle informatie omtrent jouw auto en rijgedrag bij de hand hebt. Het kan je zomaar 300 euro besparing opleveren. Dat is de 2 minuten vergelijken zeker waard.