Gemaplus
Image default
Management

Best business to open in a small town

 

De beste zaak om in een kleine stad te openen

 

1. Auto Reparatie Service

Elke bestuurder houdt van zijn voertuig, maar het is onvermijdelijk dat hij van tijd tot tijd met een paar onderhoudsproblemen te maken krijgt. Kleine stad bedrijven in deze arena kan mobiele monteur diensten en lokale garages. In beide gevallen kunt u goed geld verdienen met regelmatige reparaties of jaarlijkse onderhoudsbeurten.

 

Er is ook een kans om een winstmarge te halen uit de reserveonderdelen die je gebruikt. Een automonteur kan ongeveer $69.000 per jaar verdienen, terwijl de eigenaar van een grotere dienst zelfs nog meer rendement kan zien. Een kleine autoreparatiewerkplaats kan een monopolie creëren in uw lokale omgeving, vooral wanneer de gemeenschap u vertrouwt om de klus te klaren en hen niet blind te roven. Dit is de basis voor blijvend succes.

 

2. Food Truck Business

Hoewel restaurants geweldig zijn, zullen ze u binden aan één plek. Met de juiste strategie is het starten van een foodtruckbedrijf in een kleine stad misschien een betere oplossing. Het biedt u de kans om deel te nemen aan lokale evenementen, uw bedrijf te verplaatsen naar de gebieden die het meeste voetverkeer aantrekken als de seizoenen veranderen, en zelfs op zoek te gaan naar mogelijkheden in omliggende steden. Deze flexibiliteit kan u helpen veel problemen te overwinnen.

Aan de andere kant, het starten van een food truck bedrijf zal vereisen dat u de marketing onder de knie en ken uw publiek. Als je echter een passie hebt voor een specifieke keuken, kan dit je ticket zijn naar snel en blijvend succes. Zodra u uw reputatie in de lokale omgeving hebt opgebouwd, zullen tevreden klanten blijven terugkomen voor meer.

 

3. Taxidienst

Ride-hailing diensten zijn een populaire kleine-business idee voor generaties, en het digitale tijdperk heeft deze arena getransformeerd voor de betere. U kunt nu een klein taxibedrijf beginnen in uw landelijke omgeving of kijken of u zich kunt aansluiten bij een bestaande dienst zoals Uber of Lyft. Zo heb je meerdere opties om uit te kiezen en kun je zoveel verantwoordelijkheid nemen als je aankunt.

 

Het marktaandeel van de taxisector is gegroeid met een CAGR van 8,8%; dit heeft veel te maken met het feit dat veel mensen het openbaar vervoer willen vermijden in de pandemische wereld. Uw service zou kunnen bestaan uit minibus rijden voor luchthavenvervoer, bedrijfsevenementen, of sociale activiteiten zoals vrijgezellen- en vrijgezellenavonden.

 

4. Airbnb Exploitant

Als uw kleine stad veel toeristen of zakelijke bezoekers trekt, kunt u hier uw voordeel mee doen met een Airbnb bedrijf. Als u een ongebruikte woning bezit, is het een potentieel lucratieve omgeving om in te breken. De uitbreiding naar het gebruik van twee of meer woningen is ook eenvoudig.

 

Het aantal binnenlandse vakanties geboekt door Amerikanen is veel hoger dan voorheen. De industrie heeft zich de laatste tijd gestabiliseerd, en u hoeft het pand slechts een deel van de maand te vullen om de hypotheek- en bedrijfskosten te dekken.

 

5. Schoonheidssalon Eigenaar

Iedereen heeft af en toe wat professionele haar- en schoonheidsbehandelingen nodig. Ondernemers in een kleine stad kunnen hun eigen salon openen of de ruimte delen met een andere lokale ondernemer. Als alternatief kan uw bedrijf mobiel zijn – u kunt klanten thuis bezoeken en daar uw diensten verlenen, waardoor u veel bespaart op overheadkosten voor ruimte. Dit kan vooral in landelijke gebieden voordelig zijn.

Als hairstylist of schoonheidsspecialiste moet u nog steeds uw concurrentie als kleine onderneming analyseren om er zeker van te zijn dat er voldoende vraag is om een andere dienst of expert te huisvesten. Ervan uitgaande dat die er is, kun je direct beginnen met geld verdienen. Alles wat je nodig hebt is een gereedschapsset, en mogelijk huurruimte, en je zult goed zijn om te gaan.

 

6. Verzorging van huisdieren

Mensen in je kleine stadje zullen graag iemand hebben die voor hun huisdieren zorgt. Verzorging van huisdieren is goed voor 42% van alle dierenverzorgingsdiensten, dus dit is natuurlijk de beste plek om te beginnen. U kunt echter ook kijken naar hondenuitlaatservice, kattenoppas en aanverwante diensten om uw rendement te verhogen.

 

Zelfs als je in een kleine stad woont met maar een paar duizend inwoners, zijn er honderden potentiële klanten die je kunt bereiken. Als een salon beginnen te duur is, kunt u de onderneming vanuit uw huis runnen of een mobiele service overwegen waarbij u klanten bezoekt. Als je moeite hebt om een regelmatige stroom van klanten in je kleine stad te creëren, kun je ook mensen in omliggende steden bedienen.

 

7. Eigenaar van een kruidenierswinkel

Ze zeggen dat noodzaak de moeder van alle uitvindingen is. Daarom moet je je afvragen: “Welk bedrijf heeft elke kleine stad nodig?” Een betrouwbare buurtwinkel is gemakkelijk een van de top items op de lijst, aangezien kruidenierswinkels meer dan een derde van alle bakstenen en mortel winkels omvatten. Natuurlijk, uw stad zal er al een aantal hebben. Maar als er een locatie is waar het toevoegen van een kruidenierswinkel veel klanten zou kunnen aantrekken, omarm het dan.

 

U bent misschien het meest bekend met 7-11, maar onafhankelijke winkels domineren 60% van deze markt. Ze zijn ook een van de gemakkelijkste bedrijven om te beginnen, omdat u weet dat er een markt voor is – zelfs als er een in de buurt is, kunnen buurtwinkels nooit te dicht bij huis zijn. Als u ook gas verkoopt, kunnen ze een van de beste zakelijke ideeën voor plattelandssteden zijn.

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/2dehandsauto/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/