Gemaplus
Image default
Business and Services

Beveiligde én extra opslagruimte met een opslagcontainer

Wilt u een opslagcontainer huren? U bent hoogstwaarschijnlijk bezig met de planning van een verbouwing, verhuizing, tuinontwerp, of misschien bent u voor een zakelijk klus aan het plannen. Wanneer u zakelijk gaat verbouwen, verhuizen of een evenement of bouwproject gaat starten dan is de keuze snel gemaakt voor een of meerdere opslagcontainers. Bij Zegwaard Container Verhuur hebben wij een passend en vakkundig assortiment met opslagcontainers voor u beschikbaar.

Welke opslagcontainers zijn er beschikbaar?

Voor iedere klus hebben wij wel een passende opslagcontainer beschikbaar. Ons kleinste moel, vaak gehuurd door particulieren of kleine zakelijke klussen is de 6 ft opslagcontainer en heeft een capaciteit van circa 4,11 m3. Hierna komt een slagje groter de 8 ft opslagcontainer met een inhoud van ongeveer 10m3. Bent u op zoek naar een middelgrote opslagcontainer? Dan is de 10 ft opslagcontainer wellicht geschikt. Deze heeft een inhoud van ongeveer 19m3. Bent u van de grote klussen? Ontdek dan de grootste 20 ft opslagcontainer met een inhoud van circa 33m3.

Wat kost een opslagcontainer

De kosten van een opslagcontainer zijn verrassend betaalbaar. Bekijk via onze webshop per opslagcontainer wat de afmetingen zijn, hoe lang u deze wilt huren en zie direct de prijs. Wel zo transparant en dat is precies hoe wij werken. Ons doen? Een ieder extra opslagruimte bieden voor een betaalbare prijs. Ontdek het zelf en bestel vandaag nog uw extra opslagcontainer. Natuurlijk komen wij deze bij u afleveren en weer ophalen.

Maak kennis met Zegwaard Container Verhuur

Bij Zegwaard Container Verhuur weten we door onze jarenlange ervaring precies wat er nodig is om u te ontlasten en u te ontzorgen door extra opslag te leveren. Een opslagcontainer huren zorgt direct voor verlichting, overzicht en kunt u direct verder met de inhoud van de klus. Wij houden nauw contact met u over de levering en het ophalen en wensen u een fijne klus toe.

 

https://www.zegwaardcontainerverhuur.nl/