Gemaplus
Home and Garden

Cilinderbeveiliging met knop

Er is een ruime keuze aan cilinderbeveiliging die je kunt installeren op de toegangsdeuren tot je woning of bedrijfspand. Een uiterst bruikbare variant die gemakkelijk in gebruik is, is voorzien van een knop.

Deze variant kent een standaard slot aan de buitenkant van de woning, waarvoor een sleutel het mogelijk maakt om de woning binnen te komen.

Aan de binnenkant is het slot daarentegen verwisseld met een knop. Je kunt het slot aan deze kant niet openen met een sleutel, maar hoeft enkel aan de knop te draaien. Ook het sluiten verloopt met een simpele draai aan de knop.

Populair bij bedrijfspanden

Een dergelijk slot is vaak ook te vinden bij bedrijfspanden, waar veel in en uitloop is, maar alsnog behoefte is aan een goede beveiliging. Onbevoegden kunnen zo niet het pand in, maar mensen kunnen wel gemakkelijk naar buiten. Zodra de deur wordt dichtgetrokken, valt deze in het slot en kan niemand naar binnen die hiervan geen sleutel heeft.

Gemak en veiligheid

Een deur met een cilinderbeveiliging die voorzien is van een sluiting met een knop biedt nog meer voordelen. Een dergelijk slot maakt het mogelijk om te allen tijde de deur te openen van buitenaf, zolang je over de juiste sleutel beschikt. Vaak is het onmogelijk om een slot open te draaien, als er reeds een sleutel aan de binnenkant in het slot is gestoken.

Wanneer je in noodsituaties dan naar binnen moet, om iemand te bereiken, dan geeft dit ongewenste problemen. Een deur met een knopcilinder maakt het mogelijk om de deur te openen, aangezien er geen sleutel in het slot kan zitten. Dit biedt gebruikersgemak en aanvullende veiligheid.

Kies voor kwaliteit en koop steeds een beveiligde knopcilinder online op webwinkels zoals veiligheidsslotenshop.be.