Gemaplus
Fashion and Clothing

De mest populære bryllupsfargene i 2019

Det er viktig å begynne bryllupsplanleggingen tidlig. Gjerne et halvt år eller mer før den store dagen. Så vi har tatt en kikk i krystallkulen og sett på trender for 2019. I denne artikkelen vil vi se nærmere på hvilke farger som kommer til å være populære i 2019. Hvilke fargekombinasjoner bør du vurdere for ditt bryllup i 2019?

 

 Sølv og grønt (salvie)

 

Sølv har alltid vært en populær farge i bryllup. Det er en vært allsidig farge og nå i 2019, vil den bli kombinert med dempede grønnfager. Bruk salvieplanten som inspirasjon og la denne grønnfargen dominere sammen med sølv. Sekundærfargene bør være jordtoner slik som due grå, beige og lysebrun.

 

Fargene vil skape en sofistikert, men samtidig naturlig ramme rundt bryllupet ditt. Følg opp denne tanken med å bruke grønne blader, og naturlige elementer i dekorasjonen. Sølv vil være en viktig farge, men det er variasjoner av grønt som skaper stemningen.

 

Gammelrosa, svakt rosa

 

Denne fargen er ikke så dominerende som en ren rosa. Det finnes flere forskjellige nyanser å velge mellom, og i dette tilfellet bør du velge de sarteste nyansene. Fordelen med rosa nyanser er at du kan kombinere denne fargen med svært mange andre. Kjøp en bryllupskjole i elfenben eller i klar hvitt og brudepikene kan gå i rosa.

 

Bruk rosa i dekoren og kombiner den med hvitt og grønt, gjerne også due grått. Dette skaper en romantisk stemning og er den perfekte rammen for ditt romantiske bryllup.  I 2019 vil blomster, grønne blader og luftige, lette stoffer være perfekt sammen med svak rosa dekor.

 

Solgul

 

Sterke farger har blitt mer vanlig i bryllup og denne trenden fortsetter i 2019. En kjapp titt i nettbutikker som JJ’s House kan hjelpe å inspirere deg når det kommer til sterke farger. Velg en dramatisk brudekjole når du kombinerer den med solgul dekorasjon. La den sterke gullfargen være midtpunktet i brudebuketten og på borddekorasjonene.

 

Så kan du velge burgunder, due grått og en svakere gulfarge som komplementære farger. Burgunder eller en varm brunfarge vil tone ned den skarpeste gulfargen på en god måte, uten å fjerne dramatikken.  Velg gjerne å ha duker, og dekketøy i svakt gul og grått. Nydelige farger, som åpner for dramatikk.

 

Bringebær rosa

 

Vil du virkelig gå dine egne veier og ha et skikkelig fargerikt bryllup, bør du tenke på bringebær rosa som hovedfarge. Vi ser at i 2019 vil nok en av de beste kombinasjonene være bringebær rosa, svakt rosa, blågrønn og mørkeblå. Dette er en frisk og spennende kombinasjon. Mørkeblå vil være tilstede bare i små doser, mens det er bringebær rosa som virkelig bærer bryllupet.

 

Denne friske og saftige fargen, og dets komplementære farger, passer best med en lett og uformell brudekjole. En leken kjole som viser din lekne side. Det er selvsagt også mulig å kombinere bringebær rosa med flere andre farger.

 

Flere fargekombinasjoner

 

Dette er bare noen av fargetrendene for 2019.  Det viktigste er å finne fargekombinasjoner som du trives med og som passer sammen. Fargene skal skape en vakker ramme rundt din store dag.

https://www.jjshouse.no/