Gemaplus
Image default
Business

De vele voordelen van LED bedrijfsverlichting

LED verlichting is al lang geen nieuwtje meer, maar het is nog steeds een van de populairste verlichtingsvormen van het moment. Steeds vaker worden halogene lampen en gloeilampen vervangen door dit alternatief. Maar hoe komt dat nu?

1. LED verlichting is duurzaam

Het grootste voordeel van LED verlichting in uw bedrijf? Het is erg duurzaam. Dergelijke lampen gaan tot wel 10 keer zo lang mee als halogeenlampen en tot 30 keer zo lang als gloeilampen. Dat wil zeggen dat u op de lange termijn veel minder zult betalen voor verlichting en dat bedrag kan over een paar jaar tijd al snel oplopen. Geld besparen is voor elk bedrijf interessant en LED verlichting kan daartoe bijdragen.

2. LED verlichting is heel divers

Daarbij is LED verlichting toepasbaar in zowat elke situatie. Vaak worden dergelijke lampen gebruikt voor particuliere woningen, maar ook voor uw bedrijf kan het een oplossing zijn. Wilt u sterke verlichting in uw kantoor om beter te werken? Of liever warme lichten in de kantine van uw bedrijf? Van atelierverlichting tot stevige LED bouwlampen, alles is mogelijk. En dan vooral als u zoekt binnen het aanbod van een speciaalzaak.

3. Technische voordelen van LED verlichting

LED lampen als bedrijfsverlichting brengen nog wat extra voordelen met zich mee. Zo springen deze lampen meteen 100% aan, waardoor u niet moet wachten tot de ruimte volledig is verlicht. Ook geven LED lampen bijna geen warmte af – met als gevolg dat de temperatuur in de ruimte dus ook niet negatief zal worden beïnvloed. Ten slotte doet u met LED lampen het milieu een plezier, aangezien ze geen kwik bevatten en dus ook niet als chemisch afval tellen.

De meerwaarde van LED verlichting voor uw bedrijf

Bovenstaande lijst is nog lang niet compleet, maar geeft u toch al een beeld op de voordelen die LED lampen kunnen bieden. Hoe dan ook kunt u met de juiste LED verlichting genieten van meer werkcomfort en efficiëntie.