Gemaplus
Image default
Offers

Een kantoor inrichten doe je zo!

Een kantoor inrichten doe je zo! 

Sommige kantoren zijn zo ingericht dat het bijna lijkt op een tandartsenpraktijk met weinig sfeer en felle verlichting. Nu is felle verlichting in een kantoor niet zo heel erg, maar een interieur zonder sfeer werkt ook niet echt motiverend. Een kantoor waar jij je thuis voelt is soms misschien nog wel belangrijker dan je eigen interieur thuis. Je spendeert er immers de meerderheid van de week. Krijg jij een nieuw kantoor of kan jouw kantoor wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij leggen je graag meer over kantoren inrichten

Een likje verf doet wonderen 

Maak een einde aan alle witte muren en het fletse uiterlijk van je kantoor door een aantal muren te verven. Denk over de kleuren goed na, elke kleur staat voor een bepaalde waarde vanuit psychologisch oogpunt. Ook kan het heel slim zijn om je kantoor te verven in de kleuren van jouw logo of huisstijl. Dit werkt als positieve marketing voor klanten of partners die langskomen. Zij zien dat jij jouw zaken goed voor elkaar hebt en bovendien ziet het er verzorgd uit. 

Planten 

Een bloemetje op de kantoortafel of een prachtige plant naast je bureau, dit heeft nooit iemand kwaad gedaan. Bovendien kan groen erg mooi staan bij andere contrasterende kleuren. Zonder planten of bijvoorbeeld een leuke boom, kan je kantoor snel erg leeg en kaal lijken. En tot slot; sommige planten kunnen ook zorgen voor een natuurlijke vorm van luchtverversing. Dit bevordert de kwaliteit van de lucht in de kantoorruimte en is goed voor de gezondheid van je personeel. 

Afscheiden en indelen 

Voordat je begint met de kleine details van het inrichten van je kantoor, wil je bedenken hoe je het wilt indelen. Wil je werken met zelfstandige teams, werk je met afdelingen of deel je bureaus en ruimtes in op de betrokkenheid van collega’s. Dit zijn allemaal zaken waar je over na moet denken. Sommige collega’s zullen veel met elkaar van doen hebben, ondanks dat ze voor een andere afdeling werken, je kunt hen het beste dichtbij elkaar plaatsen. Hierdoor kunnen ze makkelijk over dagelijkse zaken communiceren. Bezig met het inrichten van het kantoor? Kan dan eens op https://katoprojecten.nl/. Bij Kato zijn we specialist op het gebied van kantoorinrichting.

https://katoprojecten.nl/kantoorinrichting/