Gemaplus
Image default
Offers

Fotostudio voor Professionele Productfotografie

 

Een goed ontwerp verdient een goede foto!

 

Hoe ziet iemand die het product zelf nog niet live gezien heeft wat de kwaliteit is en hoe het er uit ziet? Juist ja een foto dus. Een goed foto geeft duidelijk weer van wat voor materiaal het product gemaakt is en wat de kwaliteit is. Fotografie kan ook ingezet worden om in beeld te brengen wat het gebruik van het product voor voordelen oplevert.

 

Productfotografie Zwolle

 

De fotostudio van Vincent Hartman Fotografie, kortweg genaamd STUDIOVHF ligt tussen Zwolle en Raalte en is goed toegerust voor het fotograferen van kleine tot middelgrote producten, zoals sieraden en cosmetica, maar ook meubelen en gereedschappen. STUDIOVHF fotografeert kleding voor diverse fabrikanten, bedieningpanelen en machineonderdelen voor de agrarische industrie. Meer recentelijk heeft de fotograaf van STUDIOVHF de fotografie verzorgt voor Red Dot winnaar BMA Ergonomics uit Zwolle met de Axia 2.0 serie bureaustoelen. Een bureaustoel is een complex product om te fotograferen, met draaiende delen, armleggers, schuifzittingen etc. Lijnen en perspectieven trekken het product al snel uit het verband als het niet goed gebeurd.

STUDIOVHF heeft de laatste kwaliteits objectieven en hoge resolutie opname media om lijnen en scherptevlakken goed onder controle te houden. De fotostudio werkt volgens de normen van het NIDF op het gebied van kleur en bestandsbeheer.

 

Reclamefotografie

 

Naast productfotografie fotografeert de fotograaf ook voor verschillende reclame campagnes van het MKB en voor reclame- en communicatiebureau’s. Bij reclamefotografie gaat het om het in beeld brengen van het gebruik of het voordeel van een product of dienst. De scenes worden van te voren geplanned en veelal op lokatiie uitgewerkt. Het communicatie doel, de styling en de kleurstelling zijn vooraf besproken met het team. Op lokatie wordt doorgaans het bestaande licht gemengd met studio flitslicht en het geheel wordt volledig naar de hand gezet. Het is een conceptmatige manier van fotograferen waarbij de team effort resulteert in een goed eindproduct voor de opdrachtgever.

 

Interieurfotografie en bedrijfsfotografie

STUDIOVHF is een bijzonder veelzijdige fotografische dienstverlener. Naast de hierboven beschreven product- en reclamefotografie verzorgt de studio interieurfotografie voor interieurbouwers, projectinrichters en bedrijfsmakelaars door heel Nederland. Meer lokaal verzorgt fotograaf Zwolle bedrijfsfotografie voor de meest uiteenlopende bedrijven en portretten van ZZP-ers.

 

https://www.studiovhf.com/