Gemaplus
Image default
Shopping

Handig, duurzaam wegwerpservies voor Evenementen

Bij het organiseren van een evenement moeten er heel wat keuzes gemaakt worden. Het juiste bureau, de juiste locatie, maar ook de juiste leveranciers. Een slimme tip? Begin bij het begin. Voor grote evenementen zoals een braderie, optocht, feest, festival, popconcert of sportwedstrijd, heb je toestemming van nodig van de gemeente. Voor een klein evenement ligt dat anders, dat hoef je meestal alleen te melden bij de gemeente. Informeer dus bij jouw gemeente wat de regels zijn.

Handige checklists voor evenementen

Op internet vind je handige check-lists met de stappen die je kunt zetten bij een eventorganisatie. Het begint met het doel van jouw evenement. Wat wil je met je evenement bereiken. Wat wordt je doelgroep en welk datum heb je in gedachte. En heb je al nagedacht over het programma en de bijbehorende kosten? Maak altijd een goed draaiboek en zorg voor de nodige promotie.

Belangrijk onderdeel: de catering

Een van de belangrijkste dingen bij ieder evenement is de catering. De drankjes en het eten dat je serveert zijn cruciaal voor de beleving. Dat geldt ook voor de manier waarop ze worden geserveerd. Je gasten of bezoekers onthouden maar al te goed hoe ze worden verzorgd. De juiste catering kan je evenement dus maken of breken.

Alle benodigde cateringmaterialen zijn te huur. Van glaswerk tot een compleet ingerichte tent. Maar waarom zou je het jezelf moeilijk maken? Gemak en beleving gaan tegenwoordig hand in hand. Met handige en mooi gevormde disposables kun je prima uit de voeten tijdens festivals en andere kleine of grootschalige evenementen.

Uitgebreid assortiment Disposables

Wat denk je bijvoorbeeld van stevige plastic of suikerriet bordjes, of mooi gevormde, chique champagneglazen in wit of zwart? We leveren ze ook in een glasheldere versie en alle varianten zijn bedrukbaar, voor een nog passender uitstraling. Ook duurzame PET bierbekers mogen er tegenwoordig zijn. Bij voorkeur van 100% recycled PET. Deze zijn milieuvriendelijker, toch glashelder en dankzij het materiaal komt ieder biertje tot z’n recht. Glashelder, hygiënisch en ook nog 100 procent recyclebaar. En welke dranken je ook in onze glazen serveert, de inhoud bereikt jouw klant altijd in de beste conditie.

Na afloop van het evenement

Voor je het weet is het feest als weer voorbij. Met elkaar heb je ongetwijfeld iets moois in elkaar gezet. Ook belangrijk: als het evenement achter de rug is, neem dan de tijd voor een evaluatie . Meten is immers weten! Vergeet tenslotte niet het bedankje voor de gasten. Dat is namelijk hartstikke hip.

Interesse in duurzame disposables?

Neem een kijkje op DisposableDirect.be. We zijn je graag van dienst 

 

DisposableDirect.be – powered by PackagingDirect.nl BV

https://www.disposabledirect.be