Gemaplus
Business and Services

Ken je lokale slotenmaker

Ben je ooit buitengesloten van je auto? Zo niet, dan heb je als een van de weinigen geluk gehad… Ik wil je niet bang maken, maar op een bepaald punt in je leven zal dit je waarschijnlijk overkomen. Het is misschien een goed idee om het nummer van een lokale slotenmaker in je telefoon te zetten. Dan weet je dat je hulp bij de hand hebt wanneer dit nodig is.

Ik spreek uit ervaring, want dit is mij meerdere malen overkomen. Ik ben niet aan het opscheppen, ik wil je gewoon laten weten dat ik weet hoe het zit. Ik weet hoe eng het kan zijn en hoe frustrerend het is om buitengesloten te zijn. Eén keer werd ik buitengesloten in een niet zo veilig gebied. Ik parkeerde mijn auto overdag en zag geen bedreiging. Toen ik die avond terug naar mijn auto liep was het koud. Ik zocht in mijn jaszak naar mijn sleutels, maar ik vond ze niet. Gelukkig had ik het telefoonnummer van een slotenmaker in mijn telefoon staan. Ik liep naar een veilige omgeving en binnen 20 minuten waren ze bij mijn auto om me te helpen.

Bij het vinden van een lokale slotenmaker in jouw omgeving is het slim om wat onderzoek te doen. Blader niet alleen door een telefoonboek maar zet ook het nummer in je telefoon. Voordat ik mijn contacten had opgeslagen, keek ik online of het bedrijf 24/7 was geopend. Je weet maar nooit wanneer deze gelegenheid zich zal voordoen. Je hebt iemand nodig die je dag en nacht kunt bellen. Daarna bekeek ik of ze ook een spoed service hadden. Eigenlijk bood het bedrijf wat ik vond niet alleen diensten aan voor mijn auto, maar ook voor mijn huis. Ik kon ze gebruiken voor al mijn slotenmakersbehoeften.

Of je nu wel of niet vaak wordt buitengesloten, het is een goed idee om een lokale slotenmaker te kennen. Je weet maar nooit wanneer je er een nodig zou kunnen hebben.

Een lokale slotenmaker in Rotterdam is bijvoorbeeld Locksecure.nl. Zij kunnen je met elk slotenprobleem die je ervaart uit de brand helpen.

 

http://www.locksecure.nl/