Gemaplus
Fashion and Clothing

Syitä pitkän juhlamekon valitsemiseen juhlia varten

Juhliin valmistautumisen haastavin asia on sopivan asun valitseminen. Koska juhlijan odotetaan näyttävän juhlissa parhaalta versiolta itsestään, on monelle vaikeata täyttää ilmassa olevat odotukset ja silti pysyä uskollisena omalle persoonalliselle tyylilleen. Juhliin kannattaa alkaa valmistautumaan hyvissä ajoin, sillä kauniit juhlamekot viedään käsistä juhlasesonkeina. Pitkä juhlamekko on varma valinta lähes mihin tahansa juhlaan, sillä pitkähelmainen mekko on elegantti, sillä voi peittää vartalon vähemmän imartelevia kohtia ja sillä saa juhlatyylin näyttämään huolitetulta. Vaikka yleisesti sanotaankin, etteivät lyhyen henkilön kannatta pukeutua pitkään mekkoon, sopivat pitkät juhlamekot mielestämme kaikille.

Pitkät suorat linjat saajat mekon kantajan näyttämään normaalia pidemmältä ja tuovat olemukseen ryhdikkyyttä. Pitkän mekon ostoa harkitsevan kannattaakin valita suoralinjainen mekko, jonka voi viedä ompelijalle, joka tekee mekosta kantajalleen täydellisesti istuvan. Moni suosiikin pitkähelmaista mekkoa, sillä se päällä omasta olemuksesta tulee tavallista näyttävämpi. Pitkät juhlamekot toimivat myös silloin, jos juhlija haluaa päästä helpolla pukemalla jalkaansa mukavat kengät. Pitkä helma piilottaa allensa vaikka ne kaikista rakkaimmat sandaalit, jotka niin mukavat mutta ulkomuodoltaan jo kulahtaneet. Pitkä juhlamekko sopii myös henkilölle, joka ei jaksa juhlissa stressata siitä tuleeko sukkahousuihin silmäpako tai näkyvätkö säärien ihon epätasaisuudet muille. Pitkät juhlamekot ovatkin todellisuudessa todella helppokäyttöisiä vaikka niin ei uskoisikaan.  

Pitkällä mekolla vartalon mittasuhteita voi muokata helposti. Pitkän mekon ei tarvitse nimittäin olla mikään yksinkertainen kolttu, vaan esimerkiksi mekon yläosan erilaisilla leikkauksilla esimerkiksi selästä voi saada huijattua pidemmän näköisen kuin mitä se todellisuudessa onkaan. Pitkän juhlamekon voi antaa myös olla yläosasta avoin, koska peittävä helma antaa anteeksi avonaiselle kaula-aukolle, syvään uurretulle selkämykselle tai jopa olkaimettomalle yläosalle.

Pitkä juhlamekko on ehdottomasti paras valinta talven juhliin. Pitkä helma lämmittää ja näyttää todella hyvältä linjakkaan villakangastakin tai pörröisen shaalin kanssa.  Pitkät helmat toimivat talven juhlien lisäksi kaikissa virallisissa juhlissa, joissa on tavallista tiukempi pukeutumisetiketti. Jos ei tiedä millainen pukeutumisetiketti juhlissa on, kannattaa valita varman päälle ja pukeutua rohkeasti pitkään mekkoon.

https://www.jjshouse.com/fi/Erityistilaisuuksien-Mekot-c3/