Gemaplus
Image default
Home and Garden

Tuin ideeën voor in het nieuwe jaar

Welke tuin u ook heeft, in de winter is het toch een uitdaging om de voortuin, achtertuin, zijtuin, balkontuin, dakterrastuin of stadstuin gezellig te maken. Het gebruik van hout maakt uw buitenverblijf al een stuk warmer in deze koude winterdagen. Het uiterlijk van hout geeft een warme uitstraling. Zo kunt u vele houtsoorten uitzoeken in de houthandel in Roosendaal bij tuinhoutcentrum De Oude Stee. Hier kunt u terecht voor o.a. eiken hout of het zeer kwalitatieve douglas hout in Roosendaal . Hier kunt u uw dakterras mee beleggen of u maakt een vlonder in uw tuin. Enig handig vakman maakt zijn eigen tuinset van het hout of een tafelmeubel. Welke ideeën u ook heeft, koop gerust uw Douglas hout bij tuinhoutcentrum De Oude Stee in Roosendaal.

Tuinhuizen van Douglas hout

De aankoop van tuinhuizen van Douglas hout blijken een slimme investering in vele tuinen. Deze houtsoort blijft zeer lang kwalitatief. Wanneer u een prachtige houten vlonder heeft in uw tuin is het tevens een fantastische aanvulling om hierbij een tuinhuisje met veranda bij te plaatsen. Dit is een van de tuintrends die is komen overwaaien uit de Scandinavische landen. Veel hout dus! Vul uw tuin aan met een van de tuinmeubels die u kunt bewonderen in tuinhoutcentrum De Oude Stee. Ook voor overige tuinaccessoires kunt u terecht in het tuincentrum. De medewerkers helpen u graag uw tuin ideeën tot werkelijkheid te laten worden. Zo geven zij u graag tips en bieden kwalitatief advies.

Inspiratie opdoen via de website

Bezoek onze website voor al uw tuin inspiraties. Op onze website kunt u vele tuin ideeën opdoen. Zo treft u vele tuinaccessoires zoals haardvuren in vele vormen en maten. Wilt u liever voor tuinhuizen kijken dan kunt u onze kant en klare modellen snel en overzichtelijk zien. Tevens hebben we een blokhut configurator waarmee u uw eigen blokhut kunt samenstellen.

https://www.deoudestee.nl/