Gemaplus
Image default
Household

Uw verhuisspecialist in de winter!

Het verhuisbedrijf in Bergen op Zoomis dé verhuis specialist in de wintermaanden. Bij Van Gastel Verhuizingen staan ze elke maand klaar voor alle verhuisvragen. Maar vooral in de wintermaanden is het fijn als uw verhuis specialist met u meedenkt en u helpt met het zware werk. Het inpakken van al uw witgoed zoals drogers en wasmachines of koelkasten en vriezers wordt zorgvuldig en vakkundig voor u opgepakt. Verder natuurlijk de inboedel, de banken, kasten, stoelen, tafels. Toch fijn dat u dit niet alleen hoeft te doen. Het vriendelijke team van verhuizers hebben tevens allemaal het keurmerk van erkende verhuizers. Dat verzekert u ervan dat er vakkundig en zorgvuldig met uw spullen wordt omgegaan.

Erkende verhuizers staan voor u klaar

Wilt u de hulp van een verhuisservice inschakelen. Neem dan vandaag nog contact op met Van Gastel verhuizingen. Dit kan per telefoon of per mail. Stel gerust al uw vragen. Het team erkende verhuizers helpt u graag vakkundig verder. Het team denkt tevens met u mee over opslag mogelijkheden. Bij van Gastel Verhuizingen zijn er diverse opslagmogelijkheden. Zo kunt u terecht bij de opslag in Bergen op Zoom of de opslag in Roosendaal. Er is ook een opslagmogelijkheid in Etten-Leur waar uw spullen veilig en verwarmd opgeslagen zijn. Erg prettig in de wintermaanden. De erkende verhuizers halen de spullen bij u op, laden ze in in de verhuiswagens, rijden naar de opslag, laden uw spullen uit zodat ze veilig en netjes opgeslagen staan.

Ook uw verhuisbedrijf in Etten-Leur

Er is een opslagmogelijkheid voor al uw spullen in Etten-Leur. Ook hier is de opslag beveiligd en verwarmd. Alles voor de beste kwaliteit van uw spullen natuurlijk. Doordat de erkende verhuizers in Etten-Leur veel verhuizingen doen kunt u spreken van een vakkundig verhuisbedrijf in Etten-Leur. Uw verhuisspecialist is dus werkzaam in de regio bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur. Neem gerust contact op voor al uw verhuisvragen in deze regio’s.

https://www.vangastelverhuizingen.nl/