Gemaplus
Finance

BKR en het aanvragen van een hypotheek.

U wilt een hypotheek afsluiten en u vraagt zich af wat het BKR hier mee te maken heeft. Vaak denken mensen dat wanneer zij een BKR codering op hun naam hebben staan dat zij geen hypotheek meer kunnen krijgen, maar zo is het niet. Het is wel moeilijker wanneer u een BKR op uw naam heeft staan om een hypotheek af te gaan sluiten, maar er zijn veel geldverstrekkers die in deze tijd veel soepeler zijn geworden dus er zijn mogelijkheden voor u.

BKR en hypotheek kan dat samen?

Een BKR en het aanvragen van een hypotheek kunnen samen, maar het is afhankelijk van een aantal factoren die hierbij van belang zijn en dus meespelen. Er wordt altijd naar uw persoonlijke situatie gekeken als het gaat over een advies of dat u wel of geen hypotheek kunt krijgen. Er wordt gekeken hoeveel BKR coderingen er in het verleden zijn geweest, er wordt gekeken hoelang de achterstanden hebben gelopen. Maar er wordt ook gekeken of dat de achterstanden zijn ingelost en zo ja wanneer dit dan is geweest. Dan kijkt men ook of dat er een herstelcode is doorgevoerd in het BKR. Ook de reden van achterstand en de soort van achterstand zijn van belang voor deze keuze.

Hoe meer u weet, hoe eerder u kunt lenen

Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van BKR en het aanvragen van een hypotheek. Als u namelijk weet welke achterstanden u heeft (gehad) en waarom, dan kunt u dat bij het aanvragen van de hypotheek alvast toelichten. Men kan u dan alvast een mening geven over hoe de stand er nu voor staat, als u open bent over de zaken en eerlijk bent, dan weet u ook sneller waar dat u aan toe bent. Zorgt u er daarom voor dat u weet hoe het er bij u voor staat, zodat u er achter kunt komen of dat het huis dat u al jaren wilt kopen nu kan lenen met soepele acceptatie, nu eindelijk gekocht kan worden.

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/03/snel-geld-lenen-met-spoed/